NISAM ČUDOVIŠTE: Novak Đoković odbrusio francuskom novinaru! "Ne znam šta je značenje ove reči u vašem jeziku, ali u mom nije pozitivna"

Novosti online

05. 11. 2022. u 16:22

NOVAK Đoković trenutno se nalazi na masters turniru u Parizu, gde je po običaju glavna zvezda, posebno nakon eliminacije preostalih favorita za titulu. Sve oči javnosti uprte su u njega, a novinari su ga saletali tokom celog prepodneva.

НИСАМ ЧУДОВИШТЕ: Новак Ђоковић одбрусио француском новинару! Не знам шта је значење ове речи у вашем језику, али у мом није позитивна

FOTO: Tanjug/AP

Uoči njegovog polufinalnog meča "gradu svetlosti" jedan novinar iz Francuske pitanjem da li bi voleo da ga smatraju "teniskim čudovištem" iziritirao je kralja "belog sporta".

- Čudovište? Ne znam značenje ove reči u vašem jeziku, ali u mom ona nema pozitivno tumačenje - rekao je uz Nole a onda dodao:

- Više volim da ne budem tenisko čudovište. Ali fantastično je imati pozitivan bilans protiv najboljeg igrača na svetu.

I zaista i ne treba da čudi ovakva reakcija Noleta. Zapadni mediji su sramno pokušali da ga predstave čudovištem ove godine, ali ne teniskim. Pa mu reč čudovište kao epitet svakako ne može prijati, ma kakvu konotaciju imala kada je izgovorena. 

Srpski as potom je nastavio o aktuelnim temama, te se osvrnuo i na uslove igranja kao i na podlogu u dvorani "Bersi" u kojoj će danas igrati svoj susret za plasman u veliko finale.

- Tereni su znatno ubrzani u odnosu na 2021. godinu. Ono što turnir želi, nije uvek isto, što žele i igrači. Otkrio mi je Sedrik Piolin da su odlučili da ubrzaju terene ovde u Parizu jer su se mnogi teniseri žalili na spore uslove prošle godine. Mislim da je tako, imaju pravo na to. Svi smo mi različiti, ne postoji idealna površina za svakoga. Bilo je godina u kojima je podloga ovde bila veoma brza, ali i sezona gde je bilo znatno sporije - objasnio je Novak Đoković.

Današnji meč između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa možete pratiti uživo uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.


BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)