"ŠEF MI DAJE SLOBODU DA IGRAM SVOJU IGRU": Stefan Mitrović očarao u Budimpešti, pa utučen komentarisao težak poraz Zvezde

Novosti online

13. 10. 2022. u 23:17

FUDBALERI Crvene zvezde u 4. kolu Lige Evrope gostovali su Ferencvarošu i poraženi su rezultatom 2:1. Strelac jedinog gola za crveno-bele bio je talentovani Stefan Mitrović.

ШЕФ МИ ДАЈЕ СЛОБОДУ ДА ИГРАМ СВОЈУ ИГРУ: Стефан Митровић очарао у Будимпешти, па утучен коментарисао тежак пораз Звезде

Foto: FK Crvena zvezda

Bivši igrač Radničkog koji je tresao mrežu već protiv Pjunika, danas je nakon čudesnog trka doneo izjednačenje svom timu. 

Međutim to nije bilo dovoljno ni za bod u Budimpešti, a Mitrović je bio zaista utučen nakon same utakmice. 

- Moglo je drugačije... Mislio sam da ćemo preokrenuti, verovao sam u to, glupo smo primili golove. Teško je dva puta vratiti se u meč. Mogli smo da vratimo sva tri boda kući, a sada, ostaje nam samo jedno, da napadnemo u naredne dve utakmice i da probamo da prođemo grupu. 

Mitrović dobija sve veću minutažu, a svaki put kada izađe na teren očara načinom na koji pleše po travnatim površinama. Jedan od ljudi zaslužnih za njegov uspon je i Miloš Milojević, aktuelni strateg tima iz Ljutice Bogdana-

- Osećam se puno bolje na terenu, imamo samopouzdanje. Šef mi daje slobodu da igram svoju igru 1 na 1 - zaključio je Stefan Mitrović.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije