PARTIZAN GA RAZBIO, SAD NE MOŽE DA SE SASTAVI: Keln doživeo blamažu u Nemačkoj, ali to nije njegov jedini problem pred dolazak u Beograd

Novosti online

09. 10. 2022. u 18:05

FUDBALERI Kelna doživeli su težak poraz pred gostovanje u Humskoj, a to nije jedini problem za "jarčeve" pred duel Lige konferencija.

ПАРТИЗАН ГА РАЗБИО, САД НЕ МОЖЕ ДА СЕ САСТАВИ: Келн доживео бламажу у Немачкој, али то није његов једини проблем пред долазак у Београд

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Marvin Fridrih je u 27. minutu Borusiji doneo vođstvo, sjajno je reagovao nakon kornera po desnoj strani.

Četiri minuta trajala je radost domaćina, Florijan Kajnc izjednačio je sa penala.

Treba napomenuti da je strelac gola za goste u 45. minutu isključen iz igre, zbog drugog žutog kartona kada je napravio penal.

Rami Bensebaini je samo minut kasnije, takođe sa najstrože kazne ponovo Menhengladbahu doneo vođstvo 2:1. Dodatnu glavobolju napravila je i povreda jednog od najboljih igrača Dejana Ljubičića, Austrijanac je igru napustio u 40. minutu.

Odmah na startudrugog poluvremena Lars Štindl povisio je na 3:1, a Bensebaini je drugim golom povisio na 4:1.Denis Huseinbašić je u 83. minutu postigao drugi gol za Keln na meču, a Markus Tiram je u 91. minutu meča postavio konačan rezultat 5:2.

Ipak, iako konačan rezultat nije nimalo lep iz ugla navijača Kelna, pristalice Partizana treba da imaju u vidu da "raspad sistema" njihovog narednog evro-rivala nije bio baš potpun.

Keln je, naime, i sa igračem manje u drugom poluvremenu dozvolio rivalu samo tri šuta u okvir gola, koliko se desilo i dok je brojno stanje bilo isto, a do isključenja Kainca.

Suparnik crno-belih je imao 16 obećavajućih napada, što je s desetoricom na terenu samo splaslo na deset, što neki timovi ni u kompletnom sastavu ne uspeju za 45 minuta. Golove pogledajte klikom na link.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna