LOŠ NIZ SE MORA PREKINUTI: Jović dugo bez gola u Evropi, Harts idealan rival da se to promeni

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:16

LUKA Jović je došao u Fiorentinu kako bi opet bio strah i trepet za protivničke golmane. Ipak, Srbin se još uvek privikava na novu sredinu, a danas bi mogao da prekine jedan negativan niz.

ЛОШ НИЗ СЕ МОРА ПРЕКИНУТИ: Јовић дуго без гола у Европи, Хартс идеалан ривал да се то промени

FOTO: EPA

Naime, bivši igrač Real Madrida na gol u Evropi čeka još do 9. maja 2019. godine kada je pogodio za Ajntraht u polufinalu Lige Evrope protiv Čelsija. Njegov post traje 1.246 dana i možda je ovaj četvrtak idealan da se to promeni.

Fiorentina gostuje Hartsu u Ligi konferencija, a Jović će početi utakmicu od starta, za razliku od meča protiv Atalante u Seriji A kada je bio rezervista.

- Posle porazu u Bergamu sam rekao da sam video ohrabrujuće znake igrača koji su ušli na teren, a među njima sam mislio i na Luku. On je odigrao 20 minuta na visokom nivou i pokazao dosta dinamike, ali još uvek moramo da imamo mnogo strpljenja sa njim. Mnogi smatraju da radi sa nama već osam meseci, a u stvari je tek na početku sezone - rekao je trener "viole" Vinćenco Italijano.

Srpski napadač je ove sezone odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima za tim sa "Artemio Frankija" i samo jednom je uspeo da se upiše u strelce. Zatresao je mrežu Kremonezea još u prvoj utakmici italijanskog prvenstva.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda