HITNO SAOPŠTENJE, ZVEZDA SE OGLASILA: Crveno-beli poslali poruku navijačima pred Ferencvaroš

Novosti online

05. 10. 2022. u 10:04

ŠAMPION Srbije Crvena zvezda igraće u četvrtak u 18.45 časova meč trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša. Tim povodom iz redova aktuelnog šampiona Srbije su uputili apel navijačima, koji prenosimo u celosti.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ, ЗВЕЗДА СЕ ОГЛАСИЛА: Црвено-бели послали поруку навијачима пред Ференцварош

FOTO: Č. Vuković

- Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira…) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu.

Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

Takođe, zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića - stoji u apelu Crvene zvezde navijačima.

Crveno-beli će protiv Ferencvaroša pokušati da ostvare prvu pobedu u Evropa ligi ove sezone, pošto su u prva dva kola pretrpeli poraze od Monaka, odnosno Trabzona.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten