"IGRAČI VOJVODINE SU NAM POKLONILI DVA GOLA": Petrić: Kad sve ide kako treba, onda su "odjednom" i igrači fizički spremni

Novosti online

02. 10. 2022. u 21:02

PARTIZAN je u derbiju kola prvenstva Srbije u fudbalu dočekao Vojvodinu, a ubedljiv trijumf obradovao je trenera crno-belih Gordana Petrića.

ИГРАЧИ ВОЈВОДИНЕ СУ НАМ ПОКЛОНИЛИ ДВА ГОЛА: Петрић: Кад све иде како треба, онда су одједном и играчи физички спремни

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Partizan je savladao Vojvodinu, koja je em rano primila golove, em rano ostala s igračem manje, posle čega je Petrić ovako sumirao utiske:

- Da li je najbolja partija, a to me nekako stalno pitaju... mene to ne opterećuje (osmeh). Meni je bitno da su momci koncentrisani, odradili posao. Mogli smo i ranije da povedemo. Dali smo ta dva gola, igrači Vojvodine su nam, mogu to tako da kažem, poklonili ta dva pogotka, ali mogli smo i ranije da povedemo. Ja sam zadovoljan kako su momci odradili posao. Ali, opet, to treba da zaborave, u četvrtak je novo dokazivanje i potpuno drugačija utakmica - podsetio je trener Partizana na evro-duel u Kelnu.

 

Upitan o napornom ritmu igranja po dva meča u sedmici, odgovorio je ovako:

- Kad sve ide kako treba, onda izgleda da su igrači odjednom spremni. Ali, oni su isto bili spremni kao i i kada sam došao, a tog prvog dana sam i rekao da su oni bili u nervozi. A ta nervoza dosta utiče i na fizičku spremu i na samu igru. Sad, kad je sve lepo, kad ide kako treba, onda izgleda da su oni fizički spremni. Ne, oni su rasterećeni i pružaju ono što mogu - zaključio je Gordan Petrić u intervjuu za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: Ovako je Vojvodina ostala sa igračem manje u derbiju protiv Partizana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!