NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Derbi u Novom Pazaru, Partizan čeka Mladost

Tanjug

10. 09. 2022. u 10:22

FUDBALERI Novog Pazara u 11. kolu Superlige dočekuju Crvenu zvezdu. Biće to derbi dosadašnjeg dela prvenstva, ma koliko čudno zvučalo, ali je tako po stanju na tabeli, jer se sastaju lider i prvi pratilac.

НАСТАВЉА СЕ СУПЕРЛИГА: Дерби у Новом Пазару, Партизан чека Младост

FOTO: M. Vukadinović

Pazarci su u fantastičnoj seriji od sedam uzastopnih pobeda i žele da protiv šampiona zabeleže i osmi, najvažniji, koji bi bio najbolja potvrda svega urađenog, posebno zbog činjenice da večiti rivali imaju dva meča manje.

S druge strane, Zvezda stiže "poljuljana", nakon poraza od Monaka na startu Lige Evrope i dva uzastopna remija u Superligi - protiv Partizana i TSC-a.

Zbog svega toga je šteta što će utakmica biti odigrana pred praznim tribinama jer je Novi Pazar pod kaznom FSS.

Istovremeno, Partizan će dočekati Mladost iz Lučana, dok se očekuje vrlo zanimljiv duel i na Banovom brdu između Čukaričkog i Vojvodine, takođe konkurenata za najviši plasman.

Radnički iz Niša, sa novim-starim trenerom Nenadom Lalatovićem, gostovaće Voždovcu.


Raspored 11. kola:

Subota:

Napredak - Radnički Kragujevac, TSC - Kolubara (19.00).

Nedelja:

Mladost GAT - Spartak, Novi Pazar - Crvena zvezda (17.00), Čukarički - Vojvodina (19.00), Partizan - Mladost Lučani (19.30).

Ponedeljak: Javor - Radnik (16.00), Voždovac - Radnički Niš (18.00).


Tabela: Novi Pazar 21 bod, Crvena zvezda 20, Vojvodina 19, Čukarički 19, TSC 17, Voždovac 17, Partizan 15, Kolubara 15, Javor 11, Spartak 10, Mladost Lučani 9, Radnički Kragujevac 9, Radnički Niš 9, Napredak 8, Mladost GAT 5, Radnik 3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!