"TUŽAN SAM!" Osman Bukari dao neverovatan gol na 168. večitom derbiju, otkrio da je dan ranije baš to vežbao, ali...

Novosti online

31. 08. 2022. u 22:47

PARTIZAN i Crvena zvezda odigrali su izuzetno zanimljiv 168. derbi u prvenstvu, a po završetku tog susreta strelac jednog od najlepših golova u istoriji "večitih" megdana, Osman Bukari, istakao je da su mu osećanja pomešana.

ТУЖАН САМ! Осман Букари дао невероватан гол на 168. вечитом дербију, открио да је дан раније баш то вежбао, али...

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda su odigrali 1:1, posle čega je Bukari, koji je Zvezdu doveo u golu nestvarnim volej udarcem, izjavio najpre sledće:


- Srećan sam zbog gola, ali nismo pobedili i zato sam tužan. Gol jeste bio lep, vežbao sam ovakve udarce na treningu juče... Tada je lopta išla preko gola, ali sad je bio perfektan udarac. Mislim da je ovo najlepši gol u mom životu - rekao je Bukari. 
 
Ovo je bio prvi derbi za brzonogog fudbalera iz Gane, koji kaže da je zadovoljan najvećom utakmicom srpskog fudbala, ali smatra da Zvezda može i bolje da igra nego što je odigrala:
 
- Pozitivni su utisci kada je reč o derbiju, ali siguran sam da će to biti još bolje kada mi budemo domaćini. Mislim da možemo bolje od ovog, moramo da više deluje kao tim. Presing nije bio dobar, moramo da budemo bolji u tom segmentu, ali sad idemo da odmorimo i da se fokusiramo na naredni meč koji nas čeka već za vikend - podvukao je Bukari. 


Bonus video: Neverovatan gol koji je Osman Bukari postigao za Zvezdu na 168. večitom derbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista