LUDNICA OD MEČA U NIŠU: Dva crvena, pet golova, "iz dvojke u keca"

Novosti online

26. 08. 2022. u 21:56

KAKVA drama na Čairu! Napredak je već u šestom minutu gostovanja u Nišu golovima Krstića i Bastajića imao vođstvo od 2:0 i igrača više. Sve je ukazivalo da će Kruševljani doći do prve pobede u sezoni, ali tako nisu mislili domaći fudbaleri.

ЛУДНИЦА ОД МЕЧА У НИШУ: Два црвена, пет голова, из двојке у кеца

FOTO: Novosti

Već u 28. minutu na 1:2 smanjio je Marjanović. Doduše Nišlijama je posao olakšala činjenica da je i Napredak ostao sa ddesetoricom na terenu.

Marjanović je u 55. minutu doneo poravnanje svojoj ekipi da bi konačnih 3:2 doneo Nikola Štulić, inače najbolji igrač prethodnog kola Mozzart Superlige Srbije.

Radnički je ovim trijumfom izbio na 12. poziciju, dok je Napredak ostao zakovan za dno tabele sa samo dva boda.

Fudbaleri Novog Pazara ostvarili su petu uzastopnu pobedu u Mozzart Superligi Srbije, pošto su u Novom Sadu savladali domaću Mladost sa 2:1. Pazarci su se ovim trijumfom bodovno izjednačili sa liderom prvenstva Crvenom Zvezdom koja ima tri utakmice manje. 

Andrija Majdevac bio je dvostruki strelac za goste, mrežu Novosađana zatresao je u 13. i u 21. minutu, dok je počasni pogodak za Mladost postigao Radulović u 47. minutu. Mladost je 14. na tabeli sa četiri boda.

Spartak i TSC su u vojvođanskom derbiju odigrali meč bez golova. 

Crvena zvezda sutra od 20.30 sa novim trenerom Milošem Milojevićem dočekuje avor, dok Partizan gostuje kragujevačkom Radničkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)