LALATOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Napustio Borac, ali ne pre nego što je napravio šou: "Ovi igrači mogu samo pivo ispred prodavnice da piju"

Novosti online

26. 08. 2022. u 21:20

SRPSKI stručnjak Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Borca, mada u njegovom slučaju to ne mora ništa da znači jer je već ranije povlačio ovaj potez, ali je ostajao na kormilu banjalučkog premijerligaša.

ЛАЛАТОВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ! Напустио Борац, али не пре него што је направио шоу: Ови играчи могу само пиво испред продавнице да пију

FOTO: FK Radnički

Lalatović je o ostavci obavestio novinarte na buroj konferenciji koja je usledila posle poraza od Leotara.

- Umesto da danas budem prvi podnosnim ostavku, to me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam doneo tu odluku. Ako danas nisu uspeli da budu prvi pitanje je hoće li biti ikad - rekao je Lalatović za Mondo.ba.

Na konferenciji za medije Lalatović je bio besan na svoje igrače za koje je rekao kako više ne stoji iza njih te da im ne treba dati platu.

– Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade! Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca! – grmeo je Lalatović.

Podsećanja radi, Nenad Lalatović je klupu Borca preuzeo u junu ove godine. Banjalučane je vodio u devet utakmica od svog dolaska. Na početku svog mandata elimisan je u kvalifikacijama za Ligu konferencije od Toršavna. Nakon remija sa Slogom u  Premijer ligi BiH podneo je ostavku koju je Uprava kluba odbila pa je on ostao šef stručnog štaba Banjalučana.

Borac je u devet utakmica pod njegovim vođstvom ostvario četiri pobede, isto toliko poraza i jedan remi.

Lalatović je u karijeri još vodio i Crvenu zvezdu, Vojvodinu, čačanski Borac, Voždovac, Napredak, niški Radnički, Čukarički, novosadski Proleter, Srem iz Sremske Mitrovice kao i mladu reprezentaciju Srbije.

Za večeras je zakazana hitna sednica Uprave kluba u kojoj će biti razmatrana ostavka Lalatovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave