"BOLJI SMO OD ZVEZDE, TREBALO JE DA BUDE 4:2": Zvezda Makabija otkrila šta im je trener na poluvremenu rekao u svlačionici

Novosti online

18. 08. 2022. u 08:38

CRVENA zvezda je posle prvog poluvremena imala sve u Izraelu. Šampion Srbije je vodio, a onda za 45 minuta sve se srušilo kao kula od karata, pa Makabi sa prednošću 3:2 dolazi u Beograd.

БОЉИ СМО ОД ЗВЕЗДЕ, ТРЕБАЛО ЈЕ ДА БУДЕ 4:2: Звезда Макабија открила шта им је тренер на полувремену рекао у свлачионици

FOTO: EPA

Revanš meč  je sledećeg utorka na Marakani, a pravilo gola u gostima više ne važi, pa crveno-belima pobeda od jednog gola razlike garantuje produžetke, a u slučaju dva i više srpski šampion bi izvadio kartu za Ligu šampiona. 

- Bila je luda i neverovatna utakmica. Zabavili smo se i pobedili. Bilo je lepo igrati u plej-ofu, videćemo šta nas čeka... Ko je bolji? Mi smo bolji tim po mom mišljenju", rekao je Tiaron Šeri za izraelske medije posle meča.

"Igrali smo sjajno i moramo da 'ubijemo' meč u revanšu. Neće biti lako, borićemo se kao ludi".

Njegov saigrač Dolev Haziza takođe je pohvalio neverovatnu atmosferu koju je napravilo skoro 30.000 navijača na tribinama, a priznaje da je bilo teško igrati protiv tima koji zna da kazni svaku vašu grešku i zato je Zvezda na pauzu otišla sa prednošću 2:1 - golovima Pešića i Kange.

- Barak nas je organizovao na poluvremenu i pitao nas šta mi hoćemo sa našim karijeram. Hoćemo li napred ili nazad da igramo Ligu Evrope? Pogledali smo se i shvatili možemo", rekao je Haziza i rekao da misli da su bili bolji.

- Da je još Rukavicja ušao ranije, bilo bi 4:2 za nas".

Bonus video: Majstorija Pešića otvorila Zvezdinu goleadu protiv Voždovca, kao uvod za gostovanje Makabiju u Izraelu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri