NEMAČKI "Bild" objavio je kako je jedan taksista pronašao novčanik u kome su bili novac i dokumenti poznatog fudbalskog golmana Manuela Nojera, ali je ostao uskraćen za očekivanu nagradu.

Arnna

21.07.2022. 09:51

Ko ga je terao da ide kuci kod njega,mogao je i telefonom javiti,Tegernsee nije grad nego jezero. Klasican Arapin koji misli da mora nesto dobiti bez da se oznoji,takvih je puna Nemacka,sve lelemudi taksiraju. Taj dres vredi naravno puno.

Natasa

21.07.2022. 10:13

Ne razumem, ako je vracao novcanik zbog nagrade, nije trebalo da ga vraca. Ko ga je terao da prelazi 120km i trosi svoj novac? Niko! Znaci sam si tako hteo, covek poslao dres, nije morao ni to... I sta koga briga sto imas cetvoro dece, nece ti ih izdrzavati neko ciji si novcanik slucajno pronasao... Niko nista vise ne radi za spas spstvene duse, svi samo gledaju korist. Da je cistog srca vratio izgubljeno, mozda bi i nagrada bila veca :))

Nakon svega

21.07.2022. 16:01

I sve u svemu : ispao si glup! Predaš to u izgubljene stvari i ćao... A ti mislio da je on i primetio da je išta izgubio!!! Kod nas kažu:kod siromaha se ide na čast, kod bogataša samo na glas...