NOVI PREDSEDNIK FSS U OKTOBRU: Izvršni odbor srpske kuće fudbala raspisao izbore na svim nivoima

N.I.

15. 07. 2022. u 21:40

SRBIJA će na Mundijal u Katar sa novim predsednikom Fudbalskog saveza (najverovatnije sa Nenadom Bjekovićem, koji je i dalje zamenik predsednika).

НОВИ ПРЕДСЕДНИК ФСС У ОКТОБРУ: Извршни одбор српске куће фудбала расписао изборе на свим нивоима

FOTO: FSS

Ovo je epilog dvočasovne sednice Izvršnog odbora FSS, sa koje je saopštenje za javnost putovalo još toliko vremena, i u kojem je sročeno da je doneta odluka o rokovima za sprovođenje izbora na svim nivoima u FSS.

Izbori će trajati od 1. avgusta do 31. oktobra, dok će određeni izborni procesi početi već 18. jula. IO FSS je uveo mere za primenu Statuta u Organizaciji fudbalskih sudija FSS i Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije. Formirani su privremeni organi rukovođenja u ovim institucijama, čiji će primarni cilj biti da usklade propise i sprovedu izbore. Na čelu Privremenog organa Sudijske organizacije nalazi se nekadašnji arbitar Dejan Delević, a članovi su Branko Pavlović (FS Vojvodine), Marko Popović (FS Beograda), Dejan Dimitrijević (FS Regiona zapadne Srbije) i Miloš Gagić (FS Regiona istočne Srbije).

Predsednik Privremenog organa za rukovođenje FS Regiona istočne Srbije biće Zoran Ignjatović, potpredsednik Vladan Gašić, a članovi su Miloš Mitrović, Ivan Nikolić i Hadži-Ivan Đorđević. Imenovana je i nova takmičarska komisija kojom će rukovoditi Igor Uljarević (predsednik FS KiM) u ulozi predsednika, dok su članovi komisije Rade Popović, Miroslav Stojanović, Miodrag Cvijić i Marko Osmajlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)