KONAČNO SE POJAČAO I JUNAJTED: Ten Hag krenuo sa renoviranjem tima

Novosti online

05. 07. 2022. u 15:42

DOŠAO je Erik ten Hag na klupu Mančester junajteda i do danas se čekalo da stigne prvo pojačanje na "Old Traford".

КОНАЧНО СЕ ПОЈАЧАО И ЈУНАЈТЕД: Тен Хаг кренуо са реновирањем тима

Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Novi igrač kluba sa "Old Traforda" je holandski fudbaler Tajrel Malasija koji je stigao iz Fejenorda i sa engleskim velikanom je potpisao ugovor do juna 2026. godine.

Momak koji igra na poziciji levog beka je za ekipu iz Roterdama odigrao 136 utakmica, dok je za reprezentaciju "oranja" zabeležio pet nastupa.

- Neopisiv je osećaj pridružiti se Mančester junajtedu. Ovo je novo poglavlje za mene, tu su nova liga, saigrači i sjajan menadžer koji nas vodi. Igrao sam protiv njegovih timova u Erediviziji, poznati su mi njegovi kvaliteti i šta zahteva od svojih igrača. Iako sam mlad, mogu da obećam navijačima Junajteda da ću dati sve na terenu svaki put kada obučem crveni dres. Uvek ću biti zahvalan ljudima iz Fejenorda za sve što su uradili za mene i moju porodicu. Ništa od ovog ne bi bilo moguće bez njih. Sada sam fokusiran na budućnost sa Junajtedom, kako bih mu pomogao da se vrati na stazu uspeha - rekao je Malasija.

Junajted bi ubrzo mogao da dobije još jedno pojačanje. U pitanju je danski vezista Kristijan Eriksen.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije "Bože pravde" zagrmi u Rusiji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)