"ZDRAVO, JA SAM PATRIKOVIĆ!" Andrade već oduševljava i sve u FK Partizan, ali i "grobare" - gol na debiju začinio šalom (VIDEO)

Tanjug

28. 06. 2022. u 20:28

PATRIK Andrade je imao debi za FK Partizan kakav su navijači crno-belih samo mogli da požele.

ЗДРАВО, ЈА САМ ПАТРИКОВИЋ! Андраде већ одушевљава и све у ФК Партизан, али и гробаре - гол на дебију зачинио шалом (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

U pobedi Partizana nad Spartakom od Trnave, novi igrač kluba iz Humske je i igrao dobro, i postigao gol.

Ne samo zbog toga, ali svakako i zbog odlične partije, dao je intervju za klupski sajt crno-belih, koji vam prenosimo u celosti:

"Patriče, ovde si samo nekoliko dana, rekao si, između ostalog, da ti treba vremena da vidiš kakve  će zahteve postaviti trener. Koliko si zadovoljan današnjom utakmicom, s obzirom na to da si debitovao, a postigao si i gol?

- To je dobar početak, radili smo na ovome cele nedelje, ovo uvek kažem, ali onda kada tim igra dobro, gol dođe kao neka nagrada, kada ekipa igra dobro, onda i ja igram dobro i to je dobar put.

Da li je bilo teško igrati, s obzirom na to da ste igrali bez Rikarda i klasičnih štopera?

- Dobro je bilo, krenuli smo precizno, ali svako od nas zna da je teško kada imamo takvu neku situaciju sa povredama... Tada dosta igrača nedostaje zbog toga kao što je i danas, ali sledeći put će biti možda još teže, jer ćemo igrati sa ekipom Fenerbahčea, videćemo.

Videli smo da već uživaš u Partizanu sa ekipom, pevao si pesmu i počeo rečenicu sa – „Zdravo, ja sam Patriković!“.  Ko te je naučio to?

- Da, igrao sam u Bugarskoj i znam takve stvari, volim da se šalim, to sam ja. Volim da se šalim i uživam i mislim da je veoma važno. 

Kakvo je tvoje sada mišljenje o timu, treneru, taktici, kako vidiš Partizan? Znam da si tu samo nekoliko dana, ali da li si već formirao neko mišljenje?

- Da, mislim da je ovo dobar tim, dobar kolektiv, ovo je dobar put da se dođe do uspeha, radimo naporno na tome da napravimo veliki uspeh", zaključio je Patrik Andrade u intervjuu za klupski sajt Partizana.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja