ZABRANA KONZUMIRANJA ALKOHOLA FUDBALERIMA? DŽek Griliš je pokrenuo lavinu, šta će reći fudbalski savezi?

Novosti online

27. 06. 2022. u 19:31

NAJSKUPLjI fudbaler u istoriji Mančester sitija Džek Griliš, nedavno je uhvaćen u noćnom provodu u Las Vegasu, u vidno alkoholisanom stanju.

ЗАБРАНА КОНЗУМИРАЊА АЛКОХОЛА ФУДБАЛЕРИМА? Џек Грилиш је покренуо лавину, шта ће рећи фудбалски савези?

FOTO: Printskrin/Tviter/@Malla_guetta

Kako prenose britanski mediji, on je u ludom provodu u "gradu greha" potrošio 93 hiljade evra na VIP uslugu i 116 flaša šampanjca.

Ovo nije prvi put da je Griliš uhvaćen pijan u provodu, ali do sada nijednom nije sankcionisan, jer je to radio van sezone, a Pepu Gvardioli to ne predstavljalo problem.  

Podsetimo, nakon što je osvojio prvu titulu prvaka engleske Griliš se odmarao na Ibici, potom je sa desetak prijatelja žurku preselio u Las Vegas.

Divljali su u jednom hotelu koji je tri sata posle ponoći Griliš napustio pijan. Svedoci su engleskim medijima rekli da je fudbaler Sitija lokaciju napustio uz pomoć obezbeđenja.

Na ove ispade velikog ostrvskog potencijala nije ostao nem Sten Kolimor, bivši napadač koji je devedesetih postavio engleski transfer-rekord prelaskom u Liverpul iz Notingem foresta.

On ne skriva kako je i sam tokom karijere znao popiti koju čašu nakon utakmica, ali danas žali što mu klubovi to nisu branili jer, kako kaže, za piće ima dovoljno vremena u sportskoj penziji. Kolimor je Grilišu poručio kako svojim ponašanjem daje mogućnost kritičarima da ga prozovu pijancem čim doživi i najmanji pad forme. 

Foto: Printskrin

Slavni igrač je svoju kolumnu u "Miroru" započeo apelima o potpunoj zabrani alkohola koja bi, kako kaže, štitila igrače.

- Nije tačno da bi zabrana igračima onemogućila uživanje. Ibrahimović, Ronaldo i Milner također uživaju u svojim životima bez kapi alkohola. Vreme je da se fokusiramo na takve momke, a ne na one poput Pola Gaskojna.

Nakon toga mnogi svetski mediji preneli su informaciju da čelnici Fudbalskog saveza Engleske razmišljaju da uvedu zabranu konzumacije alkohola svim profesionalnim igračima, što bi tek moglo pokrenuti lavinu i izazvati reakciju drugih.

Podsetimo, Griliš je najskuplje pojačanje Mančester sitija ikada, plaćen je Aston Vili 117 miliona evra. Odigrao je 39 utakmica u svim takmičenjima, postigao je šest pogotka, uz četiri asistencije i dokazao da je najkontroverznij igrač ostrva. 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)