RONALDINJO PONOVO IGRA FUDBAL, I TO GDE: Kada su ga videli rivali, zaigrali kao nikad u životu (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 16:10

FUDBALSKI turnir "Ronaldinjo trofej" koji se odigrao u nedelju, 26. juna 2022. godine, iako egzibicioni, delovao je veoma takmičarski.

РОНАЛДИЊО ПОНОВО ИГРА ФУДБАЛ, И ТО ГДЕ: Када су га видели ривали, заиграли као никад у животу (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Meč između indonežanskih klubova RANS-a i Arema-e privukao je mnogo pažnje, zato što je u njemu nastupio legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo.


On je obukao dres RANS-a, a predsednik ovog kluba, Rudi Salim, priznao je da je došlo do nesporazuma između njegovog tim protivničke ekipe.

- Juče sam na brifingu rekao da je ovo egzibiciona utakmica. Ispostavilo se da naši protivnici nisu to tako shvatili. Došlo je do nesporazuma jer su igrali stvarno ozbiljno, kao da je Liga šampiona - izjavio je Salim.


Rezultat je bio 0:0 a Ronaldinjo nije bio dovoljno spreman i nastupi u drugom meču. Prema rečima Salima iznenađeni su da je uspeo da odigrao pola sata dobrog fudbala i zabeleži nekoliko sjajnih dodavanja, jer su se nadali da će Brazilac imati manju minutažu.

- Ronaldinjova strast je fudbal. U početku smo mislili da može da igra samo 10 minuta, ali se ispostavilo da može 30. Nije mogao da igra u drugoj utakmici, jer se posle prvog meča istuširao i njegovo telo se ohladilo. Ipak, napravio je pet ili šest sjajnih dodavanja i pokazao veliki kvalitet- zaključio je predsednik kluba iz Indonezije.

BONUS VIDEO: Otvoren novi stadion u Kruševcu


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu