I "SVECI" U TRCI ZA LEVU: PSŽ želi Poljaka, a Junajted vreba iz prikrajka

V. N.

12. 06. 2022. u 18:47

ROBERT Levandovski neće da ostane u Bajernu ni pod tačkom razno, želi samo u Barselonu! Ta priča, ispričana je već nekoliko puta u poslednjih mesec dana. Što kroz izjave "insajdera", novinara, tako i samog Poljaka koji je u više navrata apostrofirao da ne želi da se vrati u Minhen, iako ima još jednu godinu ugovora sa nemačkim velikanom.

И СВЕЦИ У ТРЦИ ЗА ЛЕВУ: ПСЖ жели Пољака, а Јунајтед вреба из прикрајка

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, problem bi mogli da naprave Bavarci ako odluče da puste Levu i zatraže obeštećenje koje Katalonci ne mogu da plate.

Sve to, pomno prati i PSŽ, koji je prema pisanju "Ekipa" novi tim koji se uključio u trku za za potpis Levandovskog. Da se nešto ozbiljno "kuva", svedoči i naslovnica poznatog sportskog lista iz Francuske koji je uz veliku sliku sjajnog Poljaka objavio i naslov "PSŽ se kladi na Levandovskog". Prebogati "sveci" iz Pariza, svakako su primamljivija opcija ako se uzme platežna moć u odnosu na Barsu koja grca u dugovima i traži svakakve načine za finansijsku stabilizaciju.

Adut PSŽ, moglo bi da bude i to što je uspeo da zadrži Kilijana Mbapea, dok su tu i Mesi i Nejmar. Sa Levandovskim u sastavu, to bi bio pravi tim snova, Poljak bi mogao da bude karika koja je nedostajala u pohodu na Ligu šampiona.

Pored Parižana, za usluge Levandovskog, zainteresovan je i Mančester junajted, koji iz prikrajka "vreba" rasplet čitave situacije, a prema navodima ostrvskih medija, "đavoli" su spremni da najboljem golgeteru Evrope ponude platu u visini one koju ima Kristijano Ronaldo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!