LEVANDOVSKI PODLEGAO PRITISCIMA: Ne znam hoću li da odem, imam ugovor još godinu dana

Novosti online

09. 06. 2022. u 20:32

SAGA između Roberta Levandovskog i Bajerna se nastavlja, ali izgleda da je pošla novim tokom

ЛЕВАНДОВСКИ ПОДЛЕГАО ПРИТИСЦИМА: Не знам хоћу ли да одем, имам уговор још годину дана

FOTO: Tanjug/AP

Levandovski je rekao da želi Minhen da zameni Barselonom, a potom se oglasio predsednik Bajerna Harbert Hainer. Naglasio je da najbolji strelac Bundeslige i dalje ima važeći ugovor sa ekipom za narednu sezonu i da ne može tek tako da ode.

Sve to preneo je “Bild”, koji je potom upitao i Levandovskog, ali je Poljak ipak malo “spustio loptu”.

– Ne znam hoću li da odem. Ugovor mi važi još godinu dana, pa sam od kluba zatražio dozvolu za promenu sredine. Mislim da je ovo najbolje rešenje za ovu situaciju. Zahvaljujući tome klub će moći i da zaradi na meni – rekao je Levandovski.

Istakao je da ne želi da ulazi u rat sa ekipom

– Nismo neprijatelji. Poštujem ovaj klub i ovaj grad jer mi je postao druga kuća. Nisam sebičan. Znam šta mi je Bajern dao i to izuzetno cenim. Mediji često traže tračeve i emocije. Želim da se ovo završi i ne želim dolivati ulje na vatru – rekao je fudbaler.

Levandovski igra za Bajern od jula 2014. godine. U 374 utakmice postigao je neverovatnih 344 gola, uz 124 asistencije.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti