NEMAČKI VELIKANI SE BORE ZA SRBINA: Zamena za Levandovskog ili za Halanda?

Novosti online

10. 06. 2022. u 18:14

DVA najbolja igrača nemačke Bundeslige u fudbalu napustiće svoje klubove. Erling Haland više nije igrač Borusije iz Dortmunda, a sledće sezone nastupaće za Mančester siti. Sa druge strane, Robert Levandovski na sve načine pokušava da napusti minhenski Bajern i potpiše za Barselonu.

НЕМАЧКИ ВЕЛИКАНИ СЕ БОРЕ ЗА СРБИНА: Замена за Левандовског или за Халанда?

FOTO: EPA

S obzirom na to, dva nemačka vlikana su u potrazi za novim napadačem, kao jedna od glavnih opcija je srpski fudbaler sa austrijskim pasošem, Saša Kalajdžić.


Kalajdžić je ove sezone nastupajući za Štutgard odigrao 15 utakmica, postigao šest golova i upisao dve asistencije, a njegova tržišna vriednost procenjuje se na 25 miliona evra.

Već smo pisali da je klub iz Minhena zainteresovan za dovođenje napadača srpskog porekla i da su predstavnici Bajerna i fudbalera već razgovarali. Međutim, čini se da je trenutno Kalajdžić bliži selidbi u Dortmund.

Austrijski reprzntativac je favorit da zameni Erlinga Halanda. Štaviše, sam napadač je pre nekoliko dana u intervjuu za "Tageszeitung" rekao da bi radije prešao u redove Borusije nego Bajerna.

Sve ukazuje na to da su upravo viceprvaci Nemačke ti koji trenutno prednjače u borbi za potpis Austrijanca. Takvu informaciju potvrđuju i novinari "Bilda" koji javljaju da klub iz Dortmunda namerava pojačati ponudu da bi pridobio 24-godišnjaka.

Konačni razgovori između čelnika Borusije i Kalajdžićevih zastupnika održaće se u ponedeljak, 20. juna.

 

BONUS VIDEO: Stolica novi trener Partizana
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba