"STOJKOVIĆ JE NAJBOLJI SRPSKI GOLMAN": Bivši fudbaler impresioniran partijama nekadašnjeg čuvara mreže "orlova" (VIDEO)

Novosti online

11. 06. 2022. u 17:02

MIRKO Poledica, nekadašnji fudbaler i predsednik sindikata profesionalnih fudbalera prokomentarisao je pitanje koje je predmet dugogdišnjih diskusija u Srbiji, a to je ko je najbolji golman naše zemlje.

СТОЈКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ СРПСКИ ГОЛМАН: Бивши фудбалер импресиониран партијама некадашњег чувара мреже орлова (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Pre više od 12 godina osnovan je Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", koji obezbeđuje besplatnu pravnu zaštitu, besplatan trening kamp za igrače bez ugovora, bavi se kolektivnim pregovaranjem, pomaže članovima u vreme štrajka, kao i u slučajevima otpuštanja sa posla. Predsednik tog sindikata je upravo Mirko Poledica.

Poznat je kao čovek bez dlake na jeziku, koji uvek transparentno izražava svoj stav, pa je tako prokomentarisao sjajnu formu nekadašnjeg čuvara mreže "parnog valjka" ali i Vrvene zvezde,Vladimira Stojkovića. On trenutno nastupa u ligi Saudijske Arabije za klub koji je osvojio tamošnji Kup kralja, Al-Fajah. Srpski golman pokazao je da i u poznim igračkim godinama ima "refleks mačke", na šta se osvrnuo i Poledica na svom tviter profilu.

- Stojke sa 39 godina i dalje bez konkurencije najbolji srpski golman.

Stojković je debitovao na golu "orlova" davne 2006. godine, kada je na klupi sedeo Havijer Klemente. Od tada je upisao 84 nastupa za nacionalnu selekciju. 

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)