REPREZENTATIVCA ENGLESKE ŽENA IZBACILA IZ KUĆE: Fudbaler na prostitutku potrišio 65 hiljada evra

Novosti online

11. 06. 2022. u 14:20

FUDBALER kojeg engleski mediji nisu imenovali već je ranije bio uhvaćen u društvu "kraljica noći", ali je obećao da će se promeniti, a supruga mu je na to poverovala.

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ЕНГЛЕСКЕ ЖЕНА ИЗБАЦИЛА ИЗ КУЋЕ: Фудбалер на проститутку потришио 65 хиљада евра

FOTO: AP/Tanjug

Igrača koji nastupa u Premijer ligi žena je izbacila iz kuće nakon što je potrošio 65.000 evra na prostitutku u koju se zaljubio, piše britanski "San".


Navodno je fudbaler "bombardovao" prostitutku porukama, a "bezobrazne" fotografije je primao čak i dok je čuvao svoju decu. Kroz sedam meseci dao joj je 40.000 evra, a još 20 je otišlo na poklone, hotele. Jednom se našao sa njom, dok se pretvarao da posećuje bolesnu majku.

Njegova supruga počela je sumnjati kada je kasnio kući i sakrivao mobilni, a pritom je mirisao na ženski parfem. Sumnje su se obistinile kada je ostavio telefon dok se tuširao, a ona je videla fotografije i poruke.
 


Navodno se tada suočila sa njim, a on je sve priznao. Izbacila ga je iz kuće na nekoliko dana pre nego što je otišla kod svojih roditelja. Prema poslednjim informacija izvora "San-a", spremna mu je ponuditi "posledlju šansu", ali pod uslovom da mora imati uključenu lokaciju na društvenoj mreži "Snepčet"  kako bi ona mogla znati gde se nalazi.


BONUS VIDEO: Pristalica Liverpula idu ka stadionu "Sen Deni"

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri