BIVŠI FUDBALER ZVEZDE HVALI MITROVIĆA: "Nema većeg "delije" od mene, ali Mitro je Bog",

Novosti online

09. 06. 2022. u 21:19

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra protiv Švedske u trećem kolu B divizije Lige nacija, a sa velikom pažnjom ovaj meč prati Bojan Đorđić.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ ХВАЛИ МИТРОВИЋА: Нема већег делије од мене, али Митро је Бог,

FOTO: Printskrin/Arena Sport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Mančester junajteda svojevremeno je nastupao za mladu reprezentaciju Švedske i bio je idealan sagovornik Arena sport televizije pred večerašnji duel.

U najavi meča govorio o nezadovoljstvu u Švedskoj nakon što se njihova selekcija nije plasirala na Svetsko prvenstvo u Katar, ali je bilo priče o rekorderu po broju golova u nacionalnom dresu Srbije Aleksandru Mitroviću.

- Mitrogol je bog. Koliko puta sam pevao tu pesmu te noći kad smo dobili Portugal. 'Mitro's on fire, your defence is terified!' A još je i 'grobar'! Igrao je za Partizan, a ja ne znam da li ima većeg Delije od mene, sjajno je bio raspoložen Bojan Đorđić u razgovoru za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu