SENZACIJA NA POMOLU: Bejl i Remzi se sele u drugu ligu, lokal-patriote se odriču evropskih takmičenja

Novosti online

07. 06. 2022. u 17:06

VELŠKI fudbalski reprezentativci Geret Bejl i Aron Remzi mogli bi karijeru da nastave u Kardifu, koji je član engleskog Čempionšipa, informacija je o kojoj bruje ostrvski mediji.

СЕНЗАЦИЈА НА ПОМОЛУ: Бејл и Ремзи се селе у другу лигу, локал-патриоте се одричу европских такмичења

FOTO: EPA

Vels će posle 64 godine igrati na Mundijalu, pošto je u baražu pobedio Ukrajinu 1:0. Zvezde "zmajeva" najavile su da će tek po odrađivanju nacionalnih obaveza u kvalifikacijama razmišljati o tome gde će nastaviti svoje karijere, a tome je kucnuo čas...

Pa su tako, kako britanski mediji navode dva najbolja fudbalera reprezentacije Velsa na pragu prelaska u Kardif.


Bejlu je istekao ugovor sa Realom, a trenutno je slobodan u izboru novog kluba. Remzi je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Rendžersu, a trenutno je član Juventusa.


Vlasnik Kardifa Mehmet Dalman želi da vrati klub u Premijer ligu, a britanski mediji navode da će uskoro početi pregovore sa Bejlom i Remzijem.



Bejl po svaku cenu želi da nađe novi klub u kojem bi bio standardni prvotimac da bi sačuvao formu za Svetsko prvenstvo u Kataru. Remzi ima ugovor sa Juventusom do juna naredne godine, a Kardif bi torinskom klubu morao da plati obeštećenje.

Bejl je inače rođen u Kardifu, ali nikada nije zaigrao u rodnom gradu, na ostrvu je nosio dres Totenhema i Sautemptona.

Njegova plata u prestonici Španije iznosi oko 600 hiljada evra, što je više nego što se izdvaja za ceo platni spisak Kardifa, ipak navodi se da je spreman da se odrekne ogromnog dela svoje plate, kako bi oživeo klupsku karijeru i skrasio se u svojoj domovini. 

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!