INVAZIJA "DELIJA" NA KRUŠEVAC: Zvezda zove na meč koji može da reši titulu, karte za gostovanje i na "Marakani"

Novosti online

13. 05. 2022. u 21:54

FUDBALERI Crvene zvezde u nedelju 15. maja gostovaće protiv kruševačkog Napretka, u nastavku pohoda ka odbrani naslova najbolje ekipe Srbije. Karte za utakmicu između pomenutih timova na stadionu "Mladost", prodaju se između ostalog i na blagajnama "Marakane".

ИНВАЗИЈА ДЕЛИЈА НА КРУШЕВАЦ: Звезда зове на меч који може да реши титулу, карте за гостовање и на Маракани

Foto: Tanjug / AP

Tim povodom oglasio se klub iz Ljutice Bogdana i izdao saopštenje za navijače.

– Naše prvotimce očekuje novi izazov, kada će na poslednjem gostovanju u okviru prvenstva Srbije odmeriti snage sa Napretkom u Kruševcu. Crveno-beli se takmiče na dva fronta, i upravo zato je važno da fenomenalna podrška ne izostane ni ovog puta. Zvezdaši su poznati po tome da prave podjednako sjajnu atmosferu, bilo da se utakmica igra na Marakani, ili na gostujućem terenu, a verujemo da će tako biti i u Kruševcu u nedelju.

Prodaja karata na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" vršiće se u petak, 13. maja u terminu od 14 do 18 i u subotu 14. maja od 11 do 18 časova, a svi zainteresovani moći će da kupe ulaznicu za južnu tribinu po ceni od 400 dinara.

Do kraja prvenstva Srbije ostala su još dva kola, a u njih crveno-beli ulaze sa dva boda prednosti u odnosu na Partizan pa bi ovo gostovanje Zvezde moglo da bude i odlučujuće za titulu, u slučaju da crno-beli ne osvoje ceo plen na utakmici sa Voždovcem.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu, Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a