KAKVA SCENA U ITALIJI: Siniša Mihajlović iz bolnice "umešao prste" u šampionsku trku! (VIDEO)

Novosti online

27. 04. 2022. u 22:18

SINIŠA Mihajlović ponovo se bori sa lukemijom i iz tog razloga nije mogao ni večeras vodi Bolonju, i to protiv Intera koji se bori za titulu, ali je i te kako umešao prste u šampionsku trku.

КАКВА СЦЕНА У ИТАЛИЈИ: Синиша Михајловић из болнице умешао прсте у шампионску трку! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Nakon što je iz bolnice nedavno davao smernice igračima Bolonje kako da se na najbolji način pripreme i kako da pristupe utakmici sa Milanom, liderom na tabeli Serije A, a oni potom napravili iznenađenje odigravši 0:0, večeras su uz Mihine saveti otišli korak dalje:

Bolonja je, iako tek 13. na tabeli, protiv drugoplasiranog Intera napravila preokret i pobedila sa 2:1, ostavivši tako Milan na prvom mestu, sa dva boda više od "nerazura" koji su bili ubeđeni da će savladati Mihajlovićevu ekipu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je sjajnim udarcem s ruba šesnaesterca doveo Inter u vođstvo u trećem minutu, da bi Arnautović u 28. fantastičnom rekcijom najavio iznenađenje, a rezervista Sansone u 82, svega pet minuta po ulasku u igru, doneo 2:1 Bolonji posle neverovatne greške odbrane Intera, tačnije golmana Jonuta Radua koji je promašio loptu koju su mu vratili saigrači.

Bolonji taj trijumf ne znači mnogo jer je opstanak odavno obezbeđen, a plasman na evro-scenu, takođe, odavno nedostižan, ali je ovaj neočekivani uspeh Mihine ekipe možda rešio šampionsku trku, jer je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.

Navijači Intera, čiji je Mihajlović bio član od 2004. do 2006. godine, kada je i završio igračku karijeru, a čiji je pomoćni strateg bio na početku svojih trenerskih dana, poželeli su srpskom stručnjaku opravak, posvetivši mu i skandiranje, i transparent na kome je pisalo "Napred, Siniša!"

Ipak, za sentimentalnost na kraju nije bilo mesta - Mihajlović je, iako fizički odsutan, usmerio ekipu ka pobedi nad favoritom, a senzacija se potom i desila posle pomenutog preokreta.

Inače, odsutnog Mihajlovića menjao njegov asistent Emilio De Leo, koji je privremeno preuzeo posao prvog trenera i pre tri godine, kada je srpski stručnjak prvi put oboleo od leukemije.

BONUS VIDEO: Neobična soba na mundijalskom stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)