"BORJAN JE ODBIO DA IZAĐE!" Dejan Stanković otkrio šta se dešavalo u završnici meča Zvezda - Čukarički

Novosti online

27. 04. 2022. u 20:32

CRVENA zvezda je u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije ugostila Čukarički, a teško izvojevana pobeda obradovala je njenog trenera, Dejana Stankovića, koji je posebno ponosan na ponašanje svojih igrača.

БОРЈАН ЈЕ ОДБИО ДА ИЗАЂЕ! Дејан Станковић открио шта се дешавало у завршници меча Звезда - Чукарички

Instagram / FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je savladala sa 1:0 ekipu Čukaričkog golom El Fardua Bena, posle čega je strateg aktuelnog šampiona, za TV Arena sport, najpre istakao sledeće:

- Znate, kada neko dođe organizovano, a ima takav kvalitet, mladost, poletnost, hrabrost, organizovanost, kao Čukarički... Dosta smo mi pravili grešaka, što zbog terena, što zbog tenzije. Ali, tako se osvaja titula. Ne može svaka utakmica da bude lepa, kao što je to bilo u Bačkoj Palanci, recimo. Ja sam zadovljan. Malo smo dobili ovo na iskustvo, dosta više na hrabrost i organizovanost. Uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu i privedemo je kraju kako smo želeli, rekao je on.

 

Upitan u kom stanju je Milan Borjan, kome se dugo ukazivala pomoć u drugom poluvremenu, otkrio je sledeće:

- Borjan je prvo osetio bol u mišiću, posle dobio jedan nezgodan udarac, ali je kapitenski ostao na terenu. Mi smo htlei da ga izvedemo, da mu se skrati to vreme tokom kog trpi bolove, ali on je odbio, ostao je kapitenski da brani. Nas sada čeka još teže gostovanje od ovog meča, u Novom Sadu, ali ako hoćeš da budeš prvi, moraš sve prepreke da prebrodiš, rekao je Dejan Stanković.

Bonus video: Gol Bena na meču Crvena zvezda - Čukarički

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja