KAKAV JE SMS MAJSTOR: Zbog ovoga je na meti velikih klubova (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2022. u 09:13

FUDBALERI Lacija propustili su priliku da pobedom nad torinom preteknu gradskog rivala Romu na tabeli Serije A. Bili su nebeskoplavi na ivici poraza, ali su bod spasili Sergej Milinković Savić i Ćiro Imobile - najbolji asistent i najbolji strelac Lige.

КАКАВ ЈЕ СМС МАЈСТОР: Због овога је на мети великих клубова (ВИДЕО)

FOTO: AP

Malo je nedostajalo da Lacio ostane bez ijednog boda. Torino je bio nadomak pobede i iznenađenja na "Olimpiku", ali je sve to sprečio Sergej Milinković-Savić. Srpski reprezentativac je u 93. minutu fenomenalno asistirao, pokazao zašto ga mnogi klubovi žele, a Ćiro Imobile je pogodio za izjednačenje (1:1).

Lacio je ovom propuštenom šansom ugrozio sebi plasman u Ligu Evrope. Ima bod manje i meč više od Rome i Žozea Murinja. Uz to im preti Fiorentina, pa može da ostane i bez plasmana u Ligu konferencija. Do kraja igraju još pet utakmica i moraće da podignu nivo igre. U sledećem kolu dočekuju prvoplasirani Milan.

Što se utakmice tiče, gosti su poveli u 56. minutu golom Pjetra Pelegrija. Izgledalo je da će odneti ceo plen iz italijanske prestonice, ali je Srbin imao drugačiju ideju, pa je tako upisao 10. asistenciju po čemu deli prvo mesto sa Dominikom Berardijem iz Sasuola. Uz to je i Imobile uvećao prednost na listi strelaca u odnosu na Dušana Vlahovića, ima 25 pogodaka, dva više od Srbina koji je pogodio protiv Bolonje.

Kada su srpski fudbaleri u pitanju na terenu su su bili Sergej sa jedne i Saša Lukić sa druge strane, dok su sa klupe meč gledali Dimitrije Kamenović kod domaćina i Vanja Milinković-Savić u redovima "bikova".

BONUS VIDEO - Vatreni večiti derbi

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!