"LUD SAM, BIĆU JOŠ LUĐI": Stanojević odgovorio na prozivke navijača Zvezde

Novosti online

15. 04. 2022. u 14:11

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o predstojećem 167. večitom derbiju koji je na programu u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

ЛУД САМ, БИЋУ ЈОШ ЛУЂИ: Станојевић одговорио на прозивке навијача Звезде

FOTO: FK Partizan

Strateg crno-belih je naglasio da mu je žao što se utakmica ne igra na stadionu Partizana. Uprkos tome, njegovi igrači će izaći mnogo jače nego na prethodnom duelu sa Zvezdom.

- Nažalost, ne igramo na našem stadionu. Svi igrači su spremni i motivisani, izlazimo u najjačem sastavu. Nemamo opravdanja, ne polemišemo, želimo da izađemo mnogo jače nego prošli derbi. Jedva čekam da vidim kako će igrači odreagovati na sve što se dešavalo u poslednje vreme - rekao je Stanojević.

Na konferenciju za novinare su upali navijači crno-belih koji su podelili saopštenje da su se početkom marta sastali generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović i direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. Oni su preneli da su se dogovorili da sudije u nastavku prvenstva sude na štetu kluba iz Humske.

- Ne znam, stvarno, ne znam šta se ko tu dogovarao, znam da su činjenice da smo imali probleme koje smo imali, a svi smo svedoci toga. Ko se dogovarao, ne znam, mi ćemo sve dati na terenu i to od nas zavisi. Nešto se drugačije dešava ove polusezone. Ne mogu ja da se bavim svim stvarima.

"Toliko sam lud za Partizanom, da ću tek luđi biti"

Takođe, pojavili su se leci na kojima se nalazi Stanojević u ludačkoj košulji.

- Toliko sam lud za Partizanom, da ću tek luđi biti. Mogu samo gori da budem. Bave se oni već duže vreme sa mnom. Toliko sam prošao utakmica, derbija i situacija. Koliko smo imali derbija koji su odlučivali titulu i nisu. Stvarno nemam problem, to je njihova igra i stvar. Pretpostavljam da je to pokušaj da se na drugu stranu okrenu ozbiljne stvari. Ozbiljno se bave time, to je ozbiljna propaganda svaki dan. Čestitam im, u pravu su sve.

Potom se osvrnuo i na fudbal i to šta očekuje od 167. okršaja velikih rivala.

- Derbi je važna utakmica, svaki je sudbonosan. Srećom odigrao sam mnogo. Moramo da pobedimo, inače će biti veoma teško. Spremni smo na svaku njihovu rotaciju i način igre. Ne verujem da će oni nešto menjati posebno.

Potom se osvrnuo i na sudiju Srđana Jovanovića koji je delio pravdu i na poslednjem derbiju.

- Da pravim ja sad neki pritisak odavde. On je dva poslednja derbija sudio dobro, iako mi sada možemo da se uhvatimo za nedosuđeni penal Erakovića. Njemu je nametnut pritisak sa njihove strane. On je trenutno najbolji sudija. Do sada nisam imao primedbu, kao što ni poslednjih godinu i po dana nisam imao sve do proleća. U derbiju nisam imao uopšte uprkos lošim rezultatima. Verujem da će sutra biti viteški, kao što je i do sada bilo.

Nije želeo strateg crno-belih da otkrije kojih 11 igrača će početi utakmicu na najvećem srpskom stadionu.

- Vi tamo kombinujete prvih 11. Neće ni oni znati, tako da nećete ni vi - zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO: Da li je Partizan oštećen na Banovom brdu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina