ROMA SLAVI ZANIOLA: "Vučica" pregazila Bodo, Fejenord se radovao u Pragu

Č. V.

14. 04. 2022. u 23:19

ROME je konačno uspela da pobedi Bodo Glimt i to iz četvrtog pokušaja. "Vučica" je slavila na "Olimpiku" sa 4:0 u revnšu četvrtfinala Lige konferencija.

РОМА СЛАВИ ЗАНИОЛА: Вучица прегазила Бодо, Фејенорд се радовао у Прагу

FOTO: AP

Doneo je norveški šampion 2:1 sa Skandinavije, ali mu to nije bilo dovoljno da prođe u polufinale trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja.

Naučio je Žoze Murinjo kako treba protiv Bodea i očitao mu lekciju u Rimu, a navijači Rome su mogli da uživaju u igri Nikola Zaniola koji je postigao het-trik.

"Vučica" je posle pola sata fudbala ima prednost od 3:0, a osim italijanskog fudbalera mrežu rivala zatresao je i Tami Ejbraham.

Na samom startu drugog poluvremena Zaniolo je uspeo da postigne i treći pogodak i na taj način otkloni dilemu putnika u narednu fazu takmičenja.

Fejenord koji je u prošloj rundi eliminisao Partizan uspeo je da iz takmičenja izbaci i Slaviju. Holandski tim je slavio u Pragu sa 3:1 i nakon 3:3 sa "De Kajpa" sa ukupnih 6:4 otišao u polufinale.

Dva pogotka za ekipu iz Roterdama postigao je Desers, dok je jedan bio delo Sinistere. Jedini strelac za klub iz Češke bio je Traore.

Rezultati:

PSV - Lester 1:2 (1:0) - ukupno 1:2

(Zahavi 27 - Medison 77, Pereira 88)
Roma - Bodo 4:0 (3:0) - ukupno 5:2
(Ejbraham 5, Zaniolo 23, 29, 49)
PAOK - Marselj 0:1 (0:1) - ukupno 1:3
(Paje 34)
Slavija - Fejenord 1:3 (1:1) - ukupno 4:6
(Traore 14 - Desers 2, 59, Sinistera 78)

BONUS VIDEO: MILIJARDE U IGRI: Srbin među deset najvrednijih fudbalera na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo