MULTIMILIONER IZ NIŠA: Meridian isplatio najveći dobitak - 18.001.800!

PROMO

28. 03. 2022. u 16:00

Talični Nišlija ostvario dobitak o kojem će se dugo pričati!

МУЛТИМИЛИОНЕР ИЗ НИША: Меридиан исплатио највећи добитак - 18.001.800!

Autor: Meridian/Nemanja Dedović.

Nastavlja se prošlogodišnja bajka sa juga Srbije, iz Niša! Ovoga puta srećni dobitnik nosi drugo ime, ali je sve ostalo isto – red neverice, red oduševljenja!

A kako i da ne bude tako, ne osvaja se svaki dan 18 MILIONA DINARA IZ RUKE!

Ovo je zvanično NAJVEĆI DOBITAK ikada ostvaren u samo jednoj ruci, a isplatio ga je – ko drugi nego – Meridian. Sada se verovatno pitate šta je potrebno za stvarno veliki dobitak, onaj koji pomera granice. Reći ćemo vam mi – malo sreće, malo umeća!

Ovo dokazuje i M. N. mladi Nišlija, koji dobro zna da iza puta do velikog dobitka stoji hrabrost i vera u sebe. Tako je on hrabro krenuo u svoj pohod ušavši na meridianbet.rs, gde je pronašao Live Dealer igru Crazy Time.

Svoj ulog od 1.800 dinara je položio na polje Cash Hunt (Lov na keš), čime je predvideo da će se točak sreće zaustaviti upravo na ovom polju. Da stvar bude slađa, igra je izvukla i nasumičan množilac x20, koji je važio za sve dobitke u toj bonus igri. Sada je igra mogla da počne – ovaj potez je obećavao mnogo.

U moru najrazličitijih množilaca – od x5 do x25, na sredini table sa množicima našao se i jedan mnogo ozbiljniji – x500! Odavde je matematika laka: nasumični množilac x20 na množilac x500 iz igre Cash Hunt puta ulog od 1.800 dinara – znate i sami da računate - 18.000.000 DINARA!

Zamislite srećnog M. N. kojem se ova fantastična cifra pojavila na displeju pametnog telefona – 18 MILIONA DINARA! I zaista, ovaj Lov na keš se za M. N. završio veoma, veoma uspešno.

Da stvar bude neverovatnija, ovo nije prvi Nišlija kojem je Meridian ostvario snove! Podsetimo, pre nepunih godinu dana sreća se osmehnula S. J. kojem je jedan jedini spin promenio život.

On je tada osvojio GRAND JACKPOT vrednosti 1.125.234 EVRA, od kojeg se i dalje trese Internet. Ovo je najveći jackpot koji postoji, a dobitnik je jedan „običan“ čovek iz Niša!

Autor: Meridian/Nemanja Dedović.

 

Baš kao i S. J, i M. N. nam je pokazao da „mali“ čovek i te kako može da osvoji višemilionsku svotu i upiše se u istoriju kao još jedan Meridianov milioner.

Šta još da vam kažemo – igrajte odgovorno i uživajte u mestu najvećih bonusa i najbolje zabave!

Ukoliko želite da se pridružite klubu Meridianovih srećnih dobitnika, sada je prava prilika za to! Jedina stavka koju treba da ispunite da biste učestvovali je da posedujete korisnički nalog, a ako i ne posedujete, nema problema!

Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije! Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios.

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

VIŠE O IGRI CRAZY TIME:

Ovo je veoma interesantna Live Dealer igra, što podrazumeva da se odigrava uživo, sa voditeljem koji vodi igru. Glavna igra se sastoji od točka sreće na kojem se nalaze podeljci 1, 2, 5 i 10, i podeljci sa bonus igrama Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip i Crazy Time. Ulozi se polažu na jedan ili više ovih podeljaka, a igra se nastavlja u odnosu na ishod točka sreće.

Autor: Meridian/Nemanja Dedović.

 

U igri su najrazličitiji množioci, koji u samo jednoj rundi mogu preokrenuti stvari. Interesantno je da ova igra poseduje chat unutar igre, gde možete komunicirati i sa voditeljem i sa ostalim igračima.

Ukoliko uživate u „ljudskom“ pristupu, opasnim množiocima i mnogo zabave, posetite meridianbet.rs i zaigrajte Crazy Time!


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a