EUFORIJA, SRBIN U VELIKOM MILANU: Navijači giganta uvereni - on je naš Vlahović!

Novosti online

25. 01. 2022. u 16:56

NAVIJAČI čuvenog AC Milan slave.

ЕУФОРИЈА, СРБИН У ВЕЛИКОМ МИЛАНУ: Навијачи гиганта уверени - он је наш Влаховић!

Twitter / AntoVitiello

Sa razlogom, jer su ubeđeni da je u klub stiglo veliko pojačanje.


Podsetimo, Crvena zvezda će opet imati jednog "svog" fudbalera u Milanu. Posle Dejana Savićevića, koji je zaludeo San Siro, još jedan biser sa Marakane, skoro tri decenije kasnije, nosiće crveno-crni dres: Marko Lazetić.

Talentovani napadač je već stigao u čuveni italijanski klub, a trebalo bi da potpiše ugovor posle kog će Crvena zvezda zaraditi pet miliona evra, a imati procenat i od neke naredne prodaje.

Medicinski pregledi su danas obavljeni, sve je proteklo kako treba, pa je još ostalo samo da se formalno stave potpisi na dogovorenu saradnju.

Navijači Milana već slave dolazak novajlije...

... a na društvenim mrežama mogu se videti i foto-montaže vezane za novog napadača Milana, kao i Lazetićevo poziranje sa dresom čuvenog kluba.

Sajtovi koji svakodnevno prate dešavanja u taboru roso-nerih prenose i reakcije pojedinih navijača koji likuju što je talentovani fudbaler stigao u njihov omiljeni klub, i to uz reči "Neka Juventusu Vlahović, nama stiže Lazetić".

Lazetić ima samo 18 godina, a u dresu Zvezde do sada je odigrao 17 mečeva i postigao je jedan pogodak, jesenas protiv Kolubare.

Nedavno je trener Stefano Pioli prokomentarisao Lazetića, kada su ga novinari upitali o njemu nakon meča sa Juventusom.

– Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može. Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču – rekao je Pioli.


BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)