IZ PSŽ-a U ITALIJU? Anhel di Marija blizu odlaska iz Pariza

KRILO pariskih "svetaca" Anhel di Marija (33) blizu je prelaska u Milano! Ova vest koju su "iskopali" italijanski novinari nije po volji pariskim navijačima, jer je Di Marija jedna od glavnih poluga u timu.

ИЗ ПСЖ-а У ИТАЛИЈУ? Анхел ди Марија близу одласка из Париза

Tanjug/AP

Bivši fudbaler Rozarija, Benfike, Reala i Mančester junajteda u PSŽ je stigao 2015. iz Velike Britanije, a ugovor mu, baš kao i Mbapeu, ističe u junu. Dakle, već od 1. januara, i on ima pravo da direktno pregovara s eventualnim novim klubom. Za razliku od zlatnog momka iz Bondija, njemu se, međutim, prelazak predviđa možda već u zimskom prelaznom roku. Igračevi agenti su, ističe se, već kontaktirali s Milanezima.

U Parizu imaju klauzulu produžetka ugovora na godinu dana, ali, zasada je još nisu aktivirali. Ni Milan nije otišao daleko u pregovorima, jer im je prva želja Andrea Beloti. Ipak... Di Marija je i dalje rado viđen u svakom timu. S druge strane, Parižani su u situaciji da moraju da prodaju nekoliko igrača već ove zime, da bi održali finansijsku ravnotežu.

Dobro upućeni u pariske prilike kažu da bi pre Di Marije, iz Grada svetlosti najpre mogli da odu Kolin Dagba, Lajvin Kurzava i Serhio Riko. 

 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest