DRAMATIČNA ISPOVEST ERIKSENOVOG SAIGRAČA: "Stojimo, gledamo Kristijana kako umire i šapućemo – molim te, preživi"

Novosti online

24. 12. 2021. u 16:46

JUSUF Poulsen, danski fudbaler prisetio se trenutka horora koji je obišao planetu, kada su u junu mesecu svi gledali borbu Kristijana Eriksena za život.

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ ЕРИКСЕНОВОГ САИГРАЧА: Стојимо, гледамо Кристијана како умире и шапућемо – молим те, преживи

Foto: AP

Srušio se tadašnji fudbaler Intera u 42. minutu duela Danske i Finske, dok su se lekari borili za njegov život okružili su ga saigrači.

- Kad smo svi stali oko njega u tom trenutku smo se svi plašili da ga gledamo kako umire. Još se sećam šta smo svi šaputali ili mislili u glavi - molim te, izvuci se iz ovoga i preživi, rekao je Poulsen za nemački Skaj.

Istakao je da je nedavno pogledao snimak nemilog događaja.

- Bilo je teško jer se odmah svega setiš opet. Da mu se to desilo u njegovoj dnevnoj sobi, danas ne bi bio sa nama. Hvala Bogu što je ispalo ovako pa svi možemo da pričamo manje-više normalno o tome, jer je suštinski pozitivna priča. Mnogo ljudi je umrlo kad se našlo u Kristijanovoj situaciji. Imao je sreće što se desilo na meču i što je imao na raspolaganju medicinsku pomoć koja je mogla odmah da reaguje i vrati ga, opisao je Poulsen.

Eriksenu je kasnije ugrađen defibrilator, zbog čega nije mogao da nastavi da igra za Inter, pa se rastao sa italijanskim klubom i traži novi angažman.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna