VLAHOVIĆ JE NOVI AGUERO! Srbin dolazi u Siti, Gvardiola nema dilemu da je on naslednik slavnog Argentinca

Novosti online

19. 12. 2021. u 12:13

NAJTRAŽENIJA "roba" predstojećeg zimskog prelaznog roka sasvim sigurno biće srpski golgeter Dušan Vlahović. Poslednji se u trku za napadačem orlova i Fiorentine uključio Mančester siti, ali sa Ostrva sada stižu informacije da su upravo građani postali glavni favoriti da "dobiju autogram" našeg asa.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ НОВИ АГУЕРО! Србин долази у Сити, Гвардиола нема дилему да је он наследник славног Аргентинца

Foto: AP

Pep Gvardiola vidi Vlahovića kao pravog naslednika Kuna Aguera.

Veliku konkurenciju na Ostrvu imaće Pep, jer se za Dušanove usluge zanimaju Totenhem, Arsenal, Mančester junajted i Njukasl, koji je jedini uputio i zvaničnu ponudu od sto miliona evra, ali je naš as glatko odbio mogućnost da pređe na Sent Džejmsis park.

Jedno je sigurno - Vlahović ne želi da produži ugovor sa Fiorentinom, ali, iako mu važeći uskoro ističe, zainteresovani klubovi nemaju mnogo razloga da se nadaju kako će mu cena padati.

Jer, srpski as na svakoj utakmici blista i igra kao da mu je cilj da postane legenda ljubičastih. Ove jeseni na 19 utakmica postigao je isto toliko golova, a u kalendarskoj godini 34 gola, po čemu je ispred njega samo najbolji napadač današnjice Robert Levandovski. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!