SVE VIŠE ZARAŽENIH IGRAČA NA OSTRVU: Omikron zaustavlja Premijer ligu do Nove godine?

Novosti online

17. 12. 2021. u 22:04

PIPCI virusa korona, zakačili su se za premijerligaše i ne puštaju.

СВЕ ВИШЕ ЗАРАЖЕНИХ ИГРАЧА НА ОСТРВУ: Омикрон зауставља Премијер лигу до Нове године?

Foto AP

U opticaju je i potencijalni prekid prvenstva do Nove godine, kako bi se virusna stihija stišala. Svakog časa, stižu nove vesti o pozitivnim nalazima igrača na Ostrvu, klubovi istrčavaju na terene sa jednom rukom vezanom za leđa, a treneri ne mogu da se slože da li je vreme za pauzu ili ne.

Samo u ovom kolu, pet duela je otkazano, pod pretnjom su i još neki, a zanimljivu opservaciju na aktuelnu situaciju, imao je šef struke Liverpula Jirgen Klop, koji je komentarisao sastav Evertona u duelu sa Čelsijem (1:1), koji su "karamele" odigrale sa pratkično četvrtim timom. A ista sudbina bi mogla da zadesi i druge ekipe čiji nosioci padaju kao pokošeni pod naletom novog soja korone, omikrona.

- Video sam tim Evertona protiv Čelsija, a pola igrača nisam znao. Mi trenutno imamo tri zaražena igrača, a ako ih bude više, onda ne znam šta ćemo. Da sa 13 igrača čekamo kraj godine i utakmice 26. i 28. decembra? To nije moguće - poručio je Klop.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata