OBRT, LUKA JOVIĆ! Neočekivan potez Srbina izazvao novu fudbalsku buru

Novosti online

17. 12. 2021. u 10:30

LUKA Jović proživljava najlepše dane u Madridu, ali s vremena na vreme šokira pozitivnim ili negativnim potezom.

ОБРТ, ЛУКА ЈОВИЋ! Неочекиван потез Србина изазвао нову фудбалску буру

Foto Instagram/lukajovic

Prvi put kako je stigao u prestonicu Španije tamošnji mediji, navijači, ali i trener i saigrači sa punim ustima izgovaraju ime srpskog napadača.

Luka se pojavio kada niko nije očekivao i rešio meč u San Sebastijanu, utakmicu koja bi na kraju mogla da ima veliki uticaj u trci za titulu.

Nekako, kao da postoji period pre i posle Sosijedada. Real je slavio i u gradskom derbiju protiv Atletika, osigurao prvo mesto u Ligi šampiona u sudaru sa Interom, sve sa Lukom na terenu, nekada od prvog, a nekada od 45. minuta.

Koliko je Real zadovoljan Lukinim igrama najbolje se vidi i po činjenici da je Florentino Perez odbio Žozea Murinja, koji je bio ozbiljno zagrizao da uzme srpskog napadača. 

Jović više nije ni za prodaju, ali ni za pozajmicu, tako je bar izgledalo juče, ali svaki dan donosi nešto novo, pa se danas pojavila u srpskim medijima informacija da bi Srbin mogao na šestomesečnu pozajmicu u Istanbul, tačnije Galatasaraj.

Ruku na srce, mnogi se pozivaju na "A spor" i vest koja se pojavila pre dve nedelje. A i tamo su informacije, više nego šture. 

Ugledni turski sajt se poziva na činjenicu da je Luka na Instagramu zapratio Galatasaraj.

Foto: Printskrin

 

Potez koji može, ali i ne mora ništa da znači. Nije samo turski tim taj koji Srbin prati na društvenim mrežama, a naročito što se sve desilo u trenutku kada Luka nije bio u prvom planu kod Karla Ančelotija.

Naredni dani će da daju konačan odgovor, ali veća je verovatnoća da Luka Jović ostane u Madridu i bude tu uz Karima Benzemu, nego da ga kraljevski klub prosledi negde na pozajmicu, ili, štaviše, proda zauvek.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna