JOVIĆ JE POSEBAN: Legendarni Portugalac u neverici zbog poteza Reala

Novosti online

16. 12. 2021. u 13:28

LUKA Jović je bio na izlaznim vratima iz Madrida. Sve je bilo već gotovo, tražio se novi klub.

ЈОВИЋ ЈЕ ПОСЕБАН: Легендарни Португалац у неверици због потеза Реала

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Najbliži da dobiju Srbina su bili Arsenal, Viljareal, pominjao se i Milan. Čekalo se da bivši napadač čekira kartu za neku od ovih destinacija. A onda veličanstvena noć u San Sebastijanu je promenila sve.

Povreda Karima Benzeme i neplanirani minuti Joviću (ušao u 17. minutu) su bili pun pogodak i za Karla Ančelotija i za Real i Srbina. Opet je procvetala ljubav na relaciji "kraljevski klub" i Luka. 

Dobio je reprezentativac Srbije minute i protiv Intera u Ligi šampiona i u gradskom derbiju sa Atletiko Madridom, pa ne čudi što je "Posevni" dobio stop za Jovića.

Prema pisanju španskih medija "sport.es", Roma i Žoze Murinjo su ozbiljno bacili udicu na Jovića. "Vučica" je videla spas u srpskom centarforu, ali na sva pitanja su dobili negativan odgovor u Madridu.

Tanjug/AP

 

Jović nije na prodaju, Ančeloti ne želi nikome da da srpskog reprezentativca. Ovo niko nije očekivao, a delovalo je pre samo nekoliko dana kao prvoaprilska šala.

Inače, Murinjo je i prošle godine želeo Jovića u svojim redovima i izuzetno ceni Luku, ali nikako da dođe do saradnje. Srbin je sada bitan šraf Reala, a Žoze će čekati neku novu šansu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRES U MINHENU: Legenda Reala preuzima Bajern, postavio samo jedan uslov!