VLAHOVIĆ ODBIO ULTRABOGATU PONUDU: DŽaba vam novci, crno-belo više nije u modi

Novosti online

14. 12. 2021. u 10:50

DUŠAN Vlahović je svaki dan centralna tema italijanskih medija.

ВЛАХОВИЋ ОДБИО УЛТРАБОГАТУ ПОНУДУ: Џаба вам новци, црно-бело више није у моди

Foto: Nebojsa Parausic

Posle Arsenala, u koji neće ni po cenu ostanka u Firenci, Srbin je ohladio još jedan klub sa Ostrva. 

U pitanju je Njukasl, oni bi da preduhitre ostale i da već ove zime uzmu Vlahovića. Suma koju nude "Svrake" je 60 miliona evra plus bogati bonusi, što je bilo i te kako primamljivo za Fiorentinu.

Pojedini mediji pišu da tim iz Firence traži 100 miliona evra, pa im se učinilo da bi ova ponuda "svraka" mogla dobro da naraste.

Trljali su ruke u Toskani, a onda je došao red na Srbina koji je bez problema rekao ne crno-belima. Iako mu je to nekada bila omiljena boja dok je nosio dres Partizana, sada se Dušan nije odlučio za taj dres.

Boja mu možda ta i odgovora, ako je Italija u pitanju, jer je Juventus njegova želja, ali Premijer liga izgleda nije omiljeno Vlahovićevo takmičenje ili ti klubovi Arsenal i Njukasl.

A na Ostrvu su se zaljubili u Srbina. Engleski mediji naglašavaju učinak Dušana i navode da je Srbin prvi igrač Fiorentine koji je postigao 30 golova u Seriji A tokom kalendarske godine.

Takođe, tamošnje novine ga upoređuju sa mandatom Kristijana Ronalda u Juventusu, te navode da je u ovom momentu jedan od najtraženijih mladih igrača na planeti.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri