DUŠAN VLAHOVIĆ, NOVE KOMPLIKACIJE: Fiorentina želi da ga proda u januaru, a Srbin neće da ide

Novosti online

13. 12. 2021. u 13:08

DUŠAN Vlahović ne prestaje da puni novinske stupce, ne samo u Italiji i Srbije, već i na Ostrvu, ali čini se i šire.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ, НОВЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ: Фиорентина жели да га прода у јануару, а Србин неће да иде

Twitter / TacticalRole

Pored Juventusa, kome Fiorentina nema nameru da proda Srbina, najviše su zagrizli klubovi iz Premijer lige. Skoro da nema kluba iz vrha šampionata Engleske da nije pitao za Vlahovića.

Čelsi je čini se jedini koji se ne interesuje za napadača Fiorentine, a najviše su zagrizli oni gde se Dušanu ne ide. Italijanski novinar, "guru za transfere" kako ga zovu na Apeninima, Fabricio Romano je u jednom podkastu otkrio da Arsenal ne žali novac da već u januaru uzme Srbina.

Klub iz Firence je željan da ga pusti, kako ne bi pojačavao konkurenciju, jer je Juventus ozbiljno zagrizao za Vlahovića. "Viola" bi odlaskom Srbina u London i te kako profitirala i novčano, ali i uspeli bi da "oteraju" najboljeg igrača izvan Apenina.

Međutim, Romano ističe da veliki problem predstavlja to što Vlahović nikako ne želi u Arsenal i po svaku cenu hoće do leta da ostane u Firenci, kako bi posle mogao lakše da ode pre svega u Juventus. Srbin je zainteresovan za "staru damu".

Nove komplikacije oko transfer sudbine Srbina kao da ne dotiču, nastavlja da rešeta mreže protivničkih rivala i sve ozbiljnije ističe kandidaturu za Zlatnu kopačku Evrope...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024