"NEMOJTE DA GA HVALIMO MNOGO!" Aleksandar Stanojević o Partizanovoj bebi koja je "otvorila bunker"

Novosti online

05. 12. 2021. u 17:58

FUDBALERI Partizana su ostvarili novu pobedu u Superligi, a njihov strateg je "spustio loptu" posle povratka na čelno mesto tabele.

НЕМОЈТЕ ДА ГА ХВАЛИМО МНОГО! Александар Станојевић о Партизановој беби која је отворила бункер

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Partizan je pobedio Novi Pazar u utakmici 19. kola šampionata Srbije, a gol kojim je probijena do tog 50. minuta čvrsta odbana gostiju, postigao je 18-godišnji Marko Milovanović, koji je punoletan postao ovog avgusta.


Aleksandar Stanojević, strateg crno-belih, nije želeo da ga previše hvali kada je tokom kratkog intervjua za TV Arena sport upitan da li je ovaj tinejdžer rešenje za protivničke "bunkere":

- Dobro, videćemo, nemojte da ga hvalimo mnogo. Dobar je, svaka čast, doneo je nam taj mnogo važan prvi gol, otvorio utakmicu, tako da... polako, istakao je šef stručnog štaba lidera Superlige Srbije.

 

Tome je dodao i sledeće:


- Novi Pazar je čvrsta, tvrda ekipa, videli ste... Nije slučajno ne što gube često utakmice. Organizovani su, mi smo bili strpljivi i na kraju smo pobedili, rekao je Aleksandar Stanojević.

Posle ove pobede, Partizan je ponovo na tri boda ispred drugoplasirane Crvene zvezde, koja je ranije tokom dana savladala Napredak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!