"NE OSEĆAM KAO DA MI ISTIČE VREME U KLUBU": Solskjer opušten nakon još jednog poraza Junajteda (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2021. u 17:42

MANČESTER Junajted izgubio je u gradskom derbiju od Mančester sitija na "Old Trafordu" sa 2:0 u 11. kolu Premijer liga. Posle utakmice utiske je izneo Ole Gunar Solskjer, ali čini se da nije bio uzdrman zbog još jednog neuspeha.

НЕ ОСЕЋАМ КАО ДА МИ ИСТИЧЕ ВРЕМЕ У КЛУБУ: Солскјер опуштен након још једног пораза Јунајтеда (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Norveškom stručnjaku se ozbiljno drma klupa i čini se da je samo pitanje trenutka kada će biti smenjen. Preživeo je posle katastrofe od Liverpula (5:0). On ni sada ne brine za mesto menadžera u klubu.

- Uopšte se ne osećam kao da mi ističe vreme u klubu. Znate, ja imam veoma dobru komunikaciju sa ljudima iz kluba, i ona je veoma otvorena i diretkna po pitanju ove situacije. Ja radim za Mančester junajted, i želim najbolje ovom klubu. Naravno, dokle god sam ovde, daću sve od sebe da popravim ovu situaciju. Učiniuću sve da izgledamo onako kao što smo delovali sa početka sezone – bezbrižno je istakao Solskjer u razgovoru za "Skaj Sports".

Ostaje da se vidi koliko će se 48-godišnji trener zadržati na "Old Trafordu", pošto Junajted osim u Premijer ligi ne blista ni u Ligi šampiona, iako posle četiri kola zauzima prvo poziciju u grupi sa sedam bodova.

Nakon novog poraza u prvenstvu "crveni đavoli" zauzimaju peto mesto sa 17 bodova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)