REKAO SAM DA ĆU DATI DVA! Strelac Urošević posle remija Partizana: Prvi put smo probali ovo...

D. N.

04. 11. 2021. u 20:56

PARTIZAN je u 4. kolu Lige konferencija odigrao nerešeno na gostovanju Gentu, posle čega su crno-beli ostali drugi na tabeli. Iako prvobitni cilj nisu ostvarili - nisu razočarali, a naročito strelac spektakularnog gola, Slobodan Urošević, kao i jedan od najboljih u odbrani, Igor Vujačić.

РЕКАО САМ ДА ЋУ ДАТИ ДВА! Стрелац Урошевић после ремија Партизана: Први пут смо пробали ово...

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Gent i Partizan su odigrali 1:1 u vrlo zanimljivom duelu, posle čega je Urošević priznao da nije bilo lako:

- Zahtevna je bila utakmica, sa dosta inteziteta. Znali smo šta nas čeka, ali isto tako, bili smo svesni da smo imali nekoliko povređenih igrača... Prvi put smo probali ovakvu formaciju, pa možemo da budemo zadovoljni, rekao je on najpre.

Tome je dodao je uigravanje ovakve postave bilo "na brzinu":

- Mi smo ostvarili koliko-toliko dobar rezultat. Hteli smo pobedu, poveli, ali primili gol... Nije nam prvi put da se to dešava.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Slobodan Urošević

Upitan kada je poslednji put dao onakav gol desnom nogom, nasmejao se i rekao "Verovatno u Napretku", a na pitanje da li je ovo najlepši pogodak koji je ikada dao, odgovorio je:

- Desnom nogom, svakako.

Onda je otkrio i zanimljiv detalj:

- Rekao sam pred meč da ću dati dva. Kada sam dao taj jedan, okrenuo sam se ka Loli (Smiljaniću) i rekao "Sad moram i drugi". Ali, eto... ostalo je na tom jednom, zaključio je Slobodan Urošević.

Podsetimo, Urošević je majstorijom doneo prednost crno-belima, ali to nije bilo dovoljno za pobedu, jer je u 80. minutu odbrana poklekla pred "masovnim napadom" rivala. O tome, a i celom meču, je Igor Vujačić istakao da ekipa može da bude zadovoljna svojim nastupom, iako se želelo više.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Igor Vujačić

- Teška utakmica... Ušli smo u nju sa dozom respekta prema rivalu, nismo postavili našu igru odmah na početku, mada oni su stvarno kvalitetno vršili pritisak. I onda, postigli smo gol, ali... Eto, došli smo bez četiri standardna igrača, pa i pored toga što nism pobedili, možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Borićemo se do kraja za prvo mesto, ne ostavlja dilemu Partizanov defanzivac.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)