VLAHOVIĆU, NE PRILAZI: Srpskk napadač na udaru navijača dok stižu milionske ponude!

Novosti online

30. 10. 2021. u 10:21

DOK ga navijači bojkotuju, Mančester siti i Juventus opipavaju puls Fiorentine, raspituju se oko potencijalnog transfera već na zimu, licitiraju se desetine miliona evra. Posle odbijanja da produži ugovor sa "violom", Dušan Vlahović (21) se našao na udaru najtvrdokornijih pristalica toskanskog kluba, koji su mu poručili nedavno da se drži podalje od tribine na kojoj se oni nalaze i da ih ne pozdravlja. I sve to u trenutku kada se odlučuje o sudbini i narednoj destinaciji mladog špica.

ВЛАХОВИЋУ, НЕ ПРИЛАЗИ: Српскк нападач на удару навијача док стижу милионске понуде!

Dušan Vlahović / Foto AP

Ni u redovima ljubičastih više nisu izričiti u stavu da će Vlahovića zadržati do kraja aktuelne sezone, to potvrđuju i reči direktora Džoa Baronea.

- Pripremamo se za budućnost - dvosmisleno je konstatovao Barone. - Teško je ulaziti u detalje, ima još mnogo mečeva do januara. Aktivni smo na tržištu, ne samo što se tiče napada.

Sve ovo bi najpre mogli da iskoriste Siti i Juve, koji su prema pisanju italijanske "Gazete" već kontaktirali sa Dušanovim agentom i raspitivali se o zahtevima srpskog bisera koji iznose šest miliona evra po sezoni, ako je verovati navodima pomenutog lista. Torinski "Tutosport", dobro upućen u zbivanja u Juventusu, navodi i da su iz redova "stare dame" spremili i konkretnu ponudu - Aron Remzi i 50 miliona evra za Vlahovića, i da ceo posao bude završen u januaru.

ATLETIKO I DALjE U TRCI

PORED Juventusa i Mančester sitija, koji su se zasada izdvojili kao glavni konkurenti da dovedu Vlahovića, trku za njegov potpis i dalje trči i Atletiko Madrid. Prošlog leta, "jorgandžije" su bile na korak do dovođenja izdanka Partizanove omladinske škole, poslali ponudu na adresu Fiorentine, ali su i igrač i klub zajednički doneli odluku da ne dođe do selidbe u prestonicu Španije

Za Siti još nema konkretnih informacija, sa kakvom bi ponudom izašli pred gazdu Fiorentine Roka Komisa, koji je u Italiji poznat kao tvrd pregovarač i ne želi ni da razmisli da pusti Dušana za manje od 60 miliona evra.

BONUS VIDEO 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)