OVAJ DA ZAMENI VIDIĆA? Doveden za 87 miliona, a skrivio četiri gola na jednom meču (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2021. u 14:40

FUDBAL ovo ne pamti.

ОВАЈ ДА ЗАМЕНИ ВИДИЋА? Доведен за 87 милиона, а скривио четири гола на једном мечу (ВИДЕО)

Youtube / Sport klub

Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda kome se predviđalo da će "biti naslednik Nemanje Vidića ili Rija Ferdinanda", tragičar je u pravom smislu te reči  kada se o utakmici njegovog kluba i Lestera radi.

Na tom gostovanju, odigrnaom u 8. kolu Premijer lige, Junajted je poražen sa 4:2, a defanzivac koji je upravo iz Lestera stigao na "Old Traford" za 87 miliona evra, "učestvovao" je u sva četiri gola bivšeg kluba.

Naime, pri vođstvu mančesterskog giganta od 0:1, Megvajer je na levoj ivici kaznenog prostora izgubio loptu u duelu sa Ineačom, koji ju je odmah dodao Tielmansu, a ovaj efektnim udarcem poravnao rezultat.

Za drugi gol "lisica" kapiten Junajted je kriv jer zbog njega nije uspela ofsajd zamka posle kornera, pa je Čaglar Sojunču done prednost domaćina.

U trećoj problematičnoj situaciji, razmišljao je koga da čuva u dobrom napadu Lestera, pa nije prišao ni potonjem strelcu Vardiju ni njegovom saigraču, što su "lisice" kaznile i, u 83. minutu, povele sa 3:2, minut nakon što je Rašford izjednačio.

A onda, u sudijskoj nadoknadi vremena, Hari Megvajer je potpuno zaboravio na Patsona Daku, koji je postavio konačan rezultat.

Posle ovog poraza, Junajted je pao na peto mesto Premijer lige, sa 14 bodova, odnosno pet manje od vodećeg Čelsija, a Lester siti je 11, sa 11 bodova.


BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade