MITROVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA MREŽE: Pogledajte bombu srpskog reprezentativca (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 14:18

ALEKSANDAR Mitrović nastavio je da teroriše golmane u Čempionšipu. Fudbaler Fulama je postigao sjajan pogodak protiv KPR-a.

МИТРОВИЋ НАСТАВЉА ДА РЕШЕТА МРЕЖЕ: Погледајте бомбу српског репрезентативца (ВИДЕО)

EPA-EFE/Frank Augstein

Gol koji je postigao reprezentativac Srbije zaista je sjajan. Primio loptu na grudi, namestio je na desnu nogu i onda raspalio u donji levi ugao gola gostiju.

To je bio jedini gol u prvom poluvremenu, tako da "kotidžeri" mogu da zahvale Mitroviću što imaju prednost.

Odličnom napadaču je ovo bio 11. pogodak u Čempionšipu i ponovo je sam na čelu liste najboljih strelaca. Ima jedan gol više od Bena Breretona, člana Blekburna.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!