FANTOM SA "MARAKANE": Deset godina je bio fudbaler Zvezde, a sada je blagajnik na stadionu "Rajko Mitić"

Novosti online

15. 10. 2021. u 10:41

Crvena zvezda je na svojoj klupskoj televiziji uradila intervju sa blagajnikom kluba Igorom Mijovićem, koji je navijačima pričao o kartama za Ligu Evrope, gde će Zvezda do kraja grupne faze još igrati sa Mitjilandom i Ludogorecom.

ФАНТОМ СА МАРАКАНЕ: Десет година је био фудбалер Звезде, а сада је благајник на стадиону Рајко Митић

FOTO: EPA

Ovaj podatak ne bi bio toliko interesantan da pomenuti Mijović nije bio fudbaler Zvezde i to punih deset godina.

A da vest bude još interesantnija, iako je prošao sve mlađe kategorije šampiona Srbije, nikada nije debitovao za prvi tim, pa je godinama igrao na pozajmicama.

Zbog toga su ga u šali prozvali "Fantom", jer se godinama pojavljivao na prozivkama za novu sezonu, ali nikada nije zaigrao za Zvezdu.

Tokom karijere je nosio i dresove Hajduka sa Liona, Srema, Lisovića, Mladog Radnika i Dorćola.

Mijović je na funkciji blagajnika kluba zamenio svog oca Zorana Mijovića, koji je bio legendarni blagajnik kluba sa Marakane.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Mlađi Mijović je za klupsku televiziju Zvezde pojasnio da se za utakmice Lige Evrope prodaju i paketi za obe preostale utakmice, ali da ima i pojedinačnih karata.

- Naši zvezdaši su već upućeni u sve to sigurno. Trenutno imamo u ponudi paket za preostale dve utakmice Lige Evrope, protiv Mitjilanda 4. novembra i protiv Ludogoreca 25. novembra. Znamo koliko nam znači podrška naših navijača i koliko će te dve utakmice biti bitne da prođemo grupnu fazu, pozivam sve zvezdaše koji do sada nisu kupili karte, mogu da ih kupe u članstvu na stadionu svakog dana od 9 do 17 časova, očekujemo ih.

- Kad god igramo neku domaću utakmicu, odvojimo i dva šaltera posebno za prodaju paketa za te dve utakmice. Postoji i opcija pojedinačnih karata, kao što je bilo i za meč protiv Brage. Podsetio bih sve navijače Zvezde da požure sa kupovinom karata, jer su i dalje na snazi epidemijske mere, pa možemo da prodamo samo 50 odsto kapaciteta stadiona - pojasnio je Zvezdin blagajnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju