MARKO ŽIVKOVIĆ POSLE PRVENCA: "Zdjelara častim čokoladom"

M. BLAŽIĆ

14. 10. 2021. u 21:39

SLAVA je pripala Kvinsiju Menigu, većina naslova i odjeka odnosila se na partiju holandskog internacionalca i dva postignuta gola.

МАРКО ЖИВКОВИЋ ПОСЛЕ ПРВЕНЦА: Здјелара частим чоколадом

Foto: M.Vukadinović

Ipak, kup meč sa Trajalom (3:0) će u posebnom sećanju ostati i defanzivcu Marku Živkoviću, koji je u 28. utakmici u crno-belom dresu uspeo da postigne prvenac. Na taj način, pouzdani desni bek je postao 16. igrač Partizana ove sezone, koji je tresao mreže rivala.

- Često sam zamišljao kako dajem gol za Partizan. Znao sam otprilike da će to biti na ovaj način. Prelep osećaj. Saša Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo šansu, još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu - objasnio je Živković sa kim "deli" pet minuta slave dočekanih u duelu sa Trajalom.

Utakmica sa Kruševljanima je stigla odmah posle reprezentativne pauze, a do naredne će Stanojevićev tim morati da odigra sedam utakmica.

- Svaka utakmica je "za život", posebno što će zbog lošeg vremena tereni biti teški. Dosad nismo imali problema. Tako razmišljamo i za budućnost, da pobedimo sve do kraja.

Konkurencija Aleksandra Miljkovića tera ga da pojačava rad.

- Imamo dosta utakmica i trudim se kad dobijem šansu, da pružim maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, najvažnije je da opravdam šefovo poverenje - kaže Marko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije