FUDBALSKA BOMBA U PARIZU: MBAPEU 225 MILIONA! Ako prihvati ponudu uprave, Francuz će biti plaćeniji od Nejmara i Mesija

G. ČVOROVIĆ

14. 10. 2021. u 20:49

PARI Sen Žermen sprema mega ugovor za Kilijana Mbapea! Ekstratalentovani momak iz Bondija bio je letos na korak od prelaska u Real iz Madrida, a upravo su španski mediji otkrili da se vlasnici "svetaca" spremaju da na sto sada stave ponudu koju je teško odbiti.

ФУДБАЛСКА БОМБА У ПАРИЗУ: МБАПЕУ 225 МИЛИОНА! Ако прихвати понуду управе, Француз ће бити плаћенији од Нејмара и Месија

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

PARIZ - Od specijalnog dopisnika

Prema ovim nezvaničnim informacijama koje su procurile u javnost, Mbape bi mogao da zarađuje 45 miliona evra po sezoni, a ugovor bi trebalo da bude potisan na pet godina. To znači da bi "sedmica" Parižana mogao da zaradi astronomskih 225 miliona evra neto.

Na taj način, bio bi najbolje plaćeni fudbaler u PSŽ, ispred Nejmara i Lionela Mesija. Istovremeno, bila bi to i potvrda da bi trio "MNM" ostao na okupu i nastavio da predstavlja najzvučniju napadačku trojku u današnjem svetskom fudbalu. To ujedno govori i koliko je Parižanima stalo da sa Mbapeom obezbede budućnost kluba.

Mbapeu ugovor ističe na leto sledeće godine, i predsednik Reala Florentino Perez ne odustaje od namere da ga dovede u svoj tim. Letošnji pokušaji su propali, a Madriđani su se sada usredsredili na to da ga dovedu za sledeću sezonu, kada bi trebalo da bude slobodan igrač. S tim u vezi već se najavljuju direktni pregovori od januara, kada, šest meseci pre isteka ugovora, klubovi na to stiču pravo.

Kilijan Mbape je nedavno poručio da je letos želeo da ode, ali da je ispoštovao odluku PSŽ da ostane u klubu. Za sada se ne izjašnjava, ali je istom prilikom dodao da je "u fudbalu sve moguće" i da "istina od juče nije i istina od sutradan". Jedno je sigurno, o budućem angažmanu svetskog šampiona i nedavnog osvajača Lige nacija još će se pričati. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave