EPILOG RUŽNIH SCENA U UŽICU: Trener golmana izbačen iz Slobode jer je nokautirao šefa stručnog štaba (FOTO/VIDEO)

N.J.

12. 10. 2021. u 11:57

TRENER golmana Veljko Simić izbačen je iz kluba odlukom Upravnog odbora GFK „Sloboda“, nakon incidenta na utakmici Srpske lige Zapad između Užičana i gostiju iz FK „Sušica“.

ЕПИЛОГ РУЖНИХ СЦЕНА У УЖИЦУ: Тренер голмана избачен из Слободе јер је нокаутирао шефа стручног штаба (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FB

Podsetimo, on je tokom meča „beton lige“ u kojoj Ere tavore, pesnicom udario šefa stručnog štaba Gorana Đukića.

FOTO: Printskrin

- GFK „Sloboda“ nikada nije i nikada neće podržavati nasilje na sportskim priredbama. Očekuje se da će nadležni organi uraditi svoj deo posla i da će Veljko Simić zbog učinjenog krivičnog dela biti najstrože kažnjen. Upravni odbor je doneo odluku da se on isključi iz kluba. Puna podrška data je šefu stručnog štaba Goranu Đukiću i igračima – saopšteno je iz „Slobode“.

U 15 minutu utakmice Simić je ustao sa klupe, prišao je aut-liniji gde je stajao šef stručnog štaba „Slobode“ Đukić, a zatim mu je pesnicom zadao udarac u predelu glave. Đukić se zateturao, stvorila se gužva, pritrčali su svi sa klupe „Slobode“, a Simić je tada otišao sa stadiona.

Ubrzo se pojavila policija, od lokalnih televizijskih ekipa uzeti su snimci incidenta, uzete su i izjave od očevidaca, a Simića očekuje krivična prijava za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

BONUS VIDEO -

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!